Bokom Okolky

Bytcan.sk - Bokom OkolkyKto alebo čo sú to tie Bokom Okolky? Prečo Lesk a Bieda? Všetko sa dočítate v následujúcich riadkoch kde títo štyria páni a jedna dáma vlastnými slovami opísali svoj lesk ale aj svoju biedu…

 

Skupina bola založená v auguste 1998. Na basovú gitaru: Fash, na gitaru a spev: Whitney. Do apríla 1999 sa v kapele vystriedali Harvey (krabicie) a Onopko (gitara). Potom prišiel Zubi na bicie a odohrali sme prvý koncert vo Svederníku, kde sme mali vtedy aj skúšobňu. So Zubim sme odohrali ešte tri koncerty, potom Fash a Whitney išli na vojnu.

 

Bytcan.sk - Bokom Okolky

 

Po vojne (2001) sme zmenili skúšobňu (Hlboké) a prišiel nový člen na gitaru aj spev Stanley. So Stanleym odohraný jeden koncert. Bol naplánovaný aj druhý, ale sa neuskutočnil (Fash sa ožral). V novembri 2002 Stanley odchádza. Zubi sa oženil, odsťahoval sa a na prelome roka 2003 tiež opúšťa kapelu. V marci prichádza na post bubeníka Pišta (ex – jasmine). V tom istom roku, v septembri sme s ním odohrali prvý koncert. Na začiatku roka 2004 prebieha príprava na prvé nahrávanie.

Uskutočnilo sa v marci a mixovanie a mastrovanie prebehlo v apríli. Nahrali sme päť pesničiek + bonusovú skladbu. Názov je „Bokom Demonahrávky“ a slúži ako promo.V júni 2004 vyšla naša pesnička „Všetko čo chcem“ na kompilácii ku českému freezinu „Move Your Ass“.V tomto roku sme odohrali štyri koncerty v okolí Bytče.Vo februári 2005 sme dali 10 kusov nášho dema do distra „Hiraxrecords“.

V apríli vyšla skladba „(A)politická“ na kompilácii „Slovak Underground Punx Attack vol.1“ od Hiraxrecords.Cez leto bol odohraný koncert v Bytči. November znamenal pre kapelu veľkú zmenu a na miesto speváka prišla speváčka: Ef. Vo februári 2006 sme dali 11 kusov nášho dema opäť do distra „Hiraxrecords“. Tieto kusy boli posledné, ktoré sme urobili z Demonahrávok, pesničky z dema budú len vo formate mp3 na stiahnutie na našich stránkach. Z Bokom Demonahrávok bolo urobených približne 70 ks. Od marca máme novú skúšobňu, v ktorej konečne hráme sami. V máji prišiel na druhú gitaru hrať IVO, ktorý je odvtedy platným členom kapely.

 

Zdroj : www.bokomokolky.szm.sk

Zanechať prvý komentár

Informácie o článku

Súvisiace príspevky