Rebelky si vytancovali bronz

Rebelky vytancovali bronzDievčatá z tanečnej skupiny REBEL potvrdili to, že úspešne reprezentujú naše mesto. Na prestížnej medzinárodnej tanečnej súťaži potvrdili svoje kvality a vytancovali si krásne tretie miesto.

Považskobystrický pohár v diskotancoch patrí medzi veľmi významné tanečné súťaže. Potvrdzuje to najmä fakt, že má za sebou už 20. ročníkov so statutsom „medzinárodná“. na súťaži sa celkovo predstavilo 1143 tanečníkov v 156 choreografiách, v troch tanečných discipínach (disko, hip-hop a show) a v troch vekových kategóriach (deti, juniori a mládež). Súťaž sa konala 14. 4. 2012 v Mestskej športovej hale v Považskej Bystrici. REBELky sa vystúpili  v disciplíne show v kategórii mládež spolu s tanečnými skupinami z Piešťan, Žiliny, Púchova, Ružomberku a Frýdku Místku s choreografiami TAXI a SEXI GIRLS. S posledne menovanou show si vytancovali tretie miesto.

Rebelky vytancovali bronz

Na prelome mája  v Martinskom nákupnom centre baby predvádzali modely renomovaných športových odevných značiek vo svojich štyroch choreografiách. Modely tých istých značiek predviedli aj chalani z Underground Street Crew. Na show spolu snimi vystúpil víťaž poslednej série superstar Lukáš Adamec a účastničky ČS má talent – LADY LICIOUS. Ich netradičná módna show sa stretla s obrovským úspechom a aj týmto vystúpením robili dobré meno nášmu mestu.

Rebelky vytancovali bronz Rebelky vytancovali bronz Rebelky vytancovali bronz
Rebelky vytancovali bronz Rebelky vytancovali bronz Rebelky vytancovali bronz
Rebelky vytancovali bronz Rebelky vytancovali bronz  

Najbližšie môžete vidieť dievčatá tancovať v Bytči na Večeri thajského boxu 19.5.2012 v Dome Kultúry. V ten istý deň sa ešte zúčastnia súťaže POV DANCE v Považskej Bytrici. 26.5.2012 zatancujú 2-3 tance na hokejbalovom turnaji v Kolároviciach. Najväčšie úsilie však  venujú nácviku nových choreografií, aby ich mohli predstaviť na ďalšom pokračovaní REBEL SHOW. Tá by sa mohla uskutočniť na prelome mesiacov máj a jún. 

Zanechať prvý komentár

Informácie o článku

Súvisiace príspevky