MsP Bytča informuje – 34.týždeň 2012

Udalosti v týždni od 20.08.2012 do 26.08.2012

Bytcan.sk- Mestská polícia informuje

Mestskí policajti sa počas výkonu služby často stretávajú s osobami, ktoré sú silno pod vplyvom alkoholu a ktoré vzbudzujú pohoršenie na verejných priestranstvách. Tak tomu bolo aj v prípade 31 ročného M.K. z Bytče.

osoba pod vplyvom alkoholu

Na základe žiadosti stálej služby OO PZ Bytča hliadka mestskej polície preverovala signál o vniknutí do predajne motorových píl na Hlinkovej ulici. Po príchode majiteľa bola predajňa skontrolovaná. V tomto prípade sa jednalo o falošný poplach.

falošný poplach

S alkoholom v krvi obťažoval a napádal hostí pohostinstva 46 ročný Š.V. z obce Hlboké nad Váhom. Keďže nereagoval na výzvy príslušníkov mestskej polície, bol za použitia donucovacích prostriedkov predvedený na útvar mestskej polície za účelom zistenia totožnosti a podania vysvetlenia.

podnapitá osoba

Na základe podnetu občanov mestská polícia zintenzívnila kontroly parkov a oddychových zón, kam chovatelia psov vodia venčiť svojich psov a niektorí nie sú schopní odstrániť exkrementy, ktoré vylúčia ich miláčikovia. Mestská polícia si dovoľuje upozorniť nezodpovedných chovateľov psov, že sankcie za tieto priestupky budú udeľované v hornej hranici sadzby.

výstražná značka

Súčasťou práce mestských policajtov je aj odchyt túlavých zvierat, ktoré sú potom umiestňované v karanténnom koterci mestskej polície. Ak sa podarí zistiť majiteľa, sú tieto zvieratá vrátené do svojho domova. V opačnom prípade sú umiestňované do útulku zvierat. Náklady spojené s poplatkami v útulku znáša mesto.

odchyt túlavých zvierat

Zdroj: www.bytca.sk

{jcomments on}

Zanechať prvý komentár