MsP Bytča informuje – 36.týždeň 2012

Udalosti v týždni od 03.08.2012 do 09.09.2012

Bytcan.sk- Mestská polícia informuje

Zatúlané psy sú častý problém, s ktorým sa mestská polícia stretáva. Tak tomu bolo aj v prípade, keď takýto pes vbehol do dvora rodinného domu v Bytči na ulici Rázusovej. Pes bol hliadkou MsP odchytený a odovzdaný majiteľke. Počas hliadkovania na území mesta zaznamenali príslušníci mestskej polície priestupok proti verejnému poriadku, ktorého sa dopustil M.S. z Bytče, ktorý na ulici S. Sakalovej rozkopával smetné koše. Keďže priestupca kládol hliadke MsP aktívny odpor, bol za použitia donucovacích prostriedkov predvedený na útvar mestskej polície a za uvedený priestupok  mu bola udelená bloková pokuta.

rozkopnutý kôš

V neskorých večerných hodinách vodič motorového vozidla nezvládol riadenie a s vozidlom narazil do stĺpa verejného osvetlenia. Hliadka  MsP na miesto privolala  hliadku dopravnej polície, ktorá si vec na mieste prevzala k ďalšiemu šetreniu. Nakoľko bol stĺp poškodený tak, že z neho trčali elektrické káble, príslušníci mestskej polície zabezpečili miesto do príchodu pracovníkov  technických služieb.

náraz auta

Mestská polícia zasahuje aj v prípadoch, keď sa alkoholom posilnený jedinci domáhajú vstupu tam, kde nemajú vôbec čo robiť. Tak tomu bolo aj v prípade M.H. z Bytče, ktorý sa snažil dostať do bytu obyvateľky penziónu „Jesienka“. Po príchode hliadky MsP bol nechcený návštevník z priestorov penziónu vykázaný.

Zdroj: www.bytca.sk

{jcomments on}

Zanechať prvý komentár