MsP Bytča informuje – 37.týždeň 2012

Udalosti v týždni od 10.09.2012 do 16.09.2012

Bytcan.sk- Mestská polícia informuje

Hliadka mestskej polície počas kontrolnej činnosti autobusovej stanice v Bytči našla na lavičke batoh čiernej farby. Majiteľ si môže batoh vyzdvihnúť na útvare Mestskej polície Bytča.

batoh

Dňa 11.09.2012 obdržala hliadka Mestskej polície Bytča telefonický oznam , že na ul. S. Bíroša niekto spaľuje na dvore zemiakovú vňať, pričom ho obťažuje dymom. Oznam bol okamžite preverený a po príchode hliadky na miesto priestupca oheň okamžite uhasil. Priestupok je v riešení.

spaľovaniespaľovanie

Dňa 14.09.2012 sa konalo v prímestskej časti Malá Bytča slávnostne otvorenie zrekonštruovanej cesty E 507. Počas celého otvorenia cesty E 507 zabezpečovali príslušníci mestskej polície Bytča riadenie premávky.

otvorenie cesty

Hliadka mestskej polície počas obhliadky mesta Bytča vo večerných hodinách spozorovala na ulici S. Bíroša osobu, ktorá sedela na betónovom múriku a pri sebe mala na ceste položený bicykel. Následne bolo zistené, že sa jedná o muža, ktorý mal poranenú hlavu na zátylku. Uviedol, že niečo popil v pohostinstve. Menovaný nechcel, aby mu bola privolaná lekárska služba. Nakoniec pre poranenú osobu prišla rodinná príslušníčka, ktorá osobu odviezla k lekárovi na ošetrenie.

Zdroj: www.bytca.sk

{jcomments on}

Zanechať prvý komentár