MsP Bytča informuje – 41.týždeň 2012

Udalosti v týždni od 08.10.2012 do 14.10.2012

Bytcan.sk- Mestská polícia informuje

V telefonickom ozname, ktorý obdržala operátorka mestskej polície, oznamovateľka uviedla, že po ul. S. Sakalovej sa pohybuje žena rómskej národnosti, ktorá obťažuje ľudí a chce im veštiť. Oznam bol hliadkou mestskej polície preverený, podľa popisu osoby bola táto spozorovaná na ul. Kollárovej ako nastupuje do osobného auta.

Motorové vozidlo bolo následne hliadkou mestskej polície skontrolované, pričom bolo zistené, že sa vo vnútri vozidla nachádza ešte päť osôb rómskej národnosti. Posádka vozidla bola upozornená, aby prestala obťažovať obyvateľov a návštevníkov mesta. Po upozornení opustili územie mesta Bytča.

Rómovia

Príslušníci mestskej polície Bytča minulý týždeň odchytili psa, plemeno pitbul, ktorého umiestnili do koterca. Neskôr bol pes ale odovzdaný majiteľovi.

odchytený pes

Hliadka Mestskej polície Bytča obdržala oznam, v ktorom oznamovateľ oznámil, že pred hlavnou bránou do Pivovaru Popper sa nachádza neznáma osoba, ktorá pôsobí, ako by bola pod vplyvom omamných látok. Po preverení oznamu sa osoba však na uvedenom mieste nenachádzala. Bolo skontrolované blízke okolie. Osoba bola nakoniec spozorovaná v areáli bytčianskeho zámku, pri sebe mala  prázdnu plastovú fľašku od riedidla, ktoré pravdepodobne predtým fetovala.

osoba pod vplyvom omamných látok

Počas celého uplynulého týždňa príslušníci mestskej polície zaznamenali viacero dopravných priestupkov, ktoré sa opakujú najmä v centre mesta a jeho blízkom okolí. Vo väčšine prípadov sú tieto priestupky riešené na mieste napomenutím priestupcu. Taktiež bolo zaznamenané opakované rušenie nočného kľudu. Vzhľadom na to, že k rušeniu nočného kľudu dochádzalo opakovane, bola za priestupok udelená maximálna bloková pokuta.

Zdroj: www.bytca.sk

{jcomments on}

Zanechať prvý komentár