MsP Bytča informuje – 42.týždeň 2012

Udalosti v týždni od 15.10.2012 do 21.10.2012

Bytcan.sk- Mestská polícia informuje

Preventisti Mestskej polície Bytča odprezentovali v základnej škole na ul. E. Lániho svoju prednášku dňa 16.10.2012. Prednášky od preventistov sa konajú takmer každý mesiac v školách a v škôlkach, pričom sú deti oboznamované, ako sa bezpečne správať na cestách a prechodoch pre chodcov, s výzbrojou  mestských policajtov a iné.

preventívna prednáška

preventívna prednáška

V telefonickom ozname, ktorý obdržala hliadka mestskej polície pracovník OOPZ v Bytči uviedol, že v obci Hrabovéneznámy muž napáda ženu. Oznam bol okamžite preverený. Podľa popisu, hliadka mestskej polície zadržala v obci Hrabové uvedeného muža. Následne na to bol hliadkou mestskej polície predvedený na útvar Mestskej polície Bytča. 

Alkohol  je problém, ktorý je často podceňovaný. Dá sa povedať, že ľudí, ktorí často konzumujú alkoholické nápoje je veľa. Konzumenti si zadovážia alkoholické nápoje a posedávajú s ním v parkoch, na ihriskách a iných verejne prístupných miestach, kde ich následne konzumujú.  Bolo tomu tak aj dňa 18.10.2012 v Bytči, kedy mestská polícia preverovala viacero oznamov o osobách, ktoré boli pod vplyvom alkoholu a  spali na verejnom priestranstve, čím vzbudzovali verejné pohoršenie, preto boli z miest vykázaní. 

osoba pod vplyvom alkoholu

osoba pod vplyvom alkoholu

Dňa 19.10.2012 obdržali príslušníci mestskej polície oznam, v ktorom oznamovateľka uviedla, že v jej dvore pred dverami leží neznámy muž. Na mieste bolo zistené, že sa jedná o mladistvého  F. G., ktorý bol silne pod vplyvom alkoholu, nedokázal komunikovať s okolím, a ktorého si na mieste prevzal jeho otec. Priestupok je v riešení.

osoba pod vplyvom alkoholu

Zdroj: www.bytca.sk

{jcomments on}

Zanechať prvý komentár