MsP Bytča informuje – 44.týždeň 2012

Udalosti v týždni od 29.10.2012 do 04.11.2012

Bytcan.sk- Mestská polícia informuje

Hliadka mestskej polície spozorovala počas kontroly mesta Bytča na ul. Kragujevských Martýrov dvoch psov plemena rotvajler. Na mieste bolo zistené, že psy sa prehrýzli cez drevenú bránu von z pozemku majiteľa. Následne bol vyrozumený majiteľ psov, aby si ich prišiel urýchlene uzatvoriť.

Do jeho príchodu boli psy neustále monitorované, aby nedošlo k napadnutiu iných osôb, pritom psi zaútočili na vozidlo mestskej polície a rozhryzli na ňom pneumatiku.

psy

Príslušníci mestskej polície obdržali oznam od pracovníka, ktorý prerába elektrícké rozvody v penzióne Jesienka, že sa niekto pokúsil odcudziť nové káble. Následne na to bolo bolo jednané s obyvateľmi penziónu, aby v prípade podozrenia na krádež káblov, alebo ak sa v objekte budú nachádzať podozrivé osoby, ihneď volali mestskú políciu.

káble

V ozname, ktorý obdržala hliadka mestskej polície dňa 02.11.2012, oznamovateľka uviedla, že na ul. Miksovej pod schodiskom  do T-Comu niekto leží. Oznam bol preverený, na mieste bolo zistené, že sa jedná o bezdomovca, ktorý tam prespáva. Osoba následne na to bola hliadkou mestskej polície vykázaná preč z uvedeného miesta.

bezdomovec

Počas hliadkovej činnosti bola hliadkou Mestskej polície Bytča spozorovaná na ul. Hlinkovej ležiaca osoba pred pohostinstvom Marciš. Nakoľko bola táto osoba zranená v oblasti tváre a zvracala, bola na miesto privolaná RZP. Po príchode RZP sa táto osoba začala k pracovníkom RZP hrubo správať, bola vulgárna chcela ich napadnúť, v dôsledku toho bola hliadka mestskej polície požiadaná o pomoc pri prevoze do NsP Žilina. Hliadka mestskej polície zostala pri osobe aj počas vyšetrenia.

ranená osoba

Zdroj: www.bytca.sk

{jcomments on}

Zanechať prvý komentár