MsP Bytča informuje – 47.týždeň 2012

Udalosti v týždni od 19.11.2012 do 25.11.2012

Bytcan.sk- Mestská polícia informuje

Počas kontrolnej činnosti mesta Bytča boli hliadkou mestskej polície spozorovaní bezdomovci, ktorí sa nachádzali pod lipami na Námestí SR a popíjali tam víno. Boli hliadkou mestskej polície upozornení, aby sa z uvedeného miesta odobrali preč.

Jeden začal pred hliadkou rozhadzovať fľaše vína preto bol z dôvodu spáchania priestupku predvedený na útvar mestskej polície.

MP informuje

V telefonickom ozname, ktorý obdržala operátorka mestskej polície od občanky hliadke uviedla, že po obci Pšurnovice behá veľký čierny pes. Oznam bol preverený, pes bol odchytený a umiestnený v koterci. Následne nato bol pes vyhlásený tak, ako v meste Bytča, tak i v Pšurnoviciach. Po niekoľkých dňoch si nakoniec prišiel po svojho psa jeho majiteľ.

 MP informuje

Preventisti Mestskej polície Bytča dňa 22.11.2012 v Pšurnoviciach odprezentovali malým škôlkarom v materskej škole prednášku pod názvom Dopravná výchova. Deti boli oboznámené s tým, ako sa majú správať na cestách keď sa bicyklujú, čo si mohli na označenom chodníku s detskými semaformi i vyskúšať. Deti boli oboznámené s výzbrojou mestských policajtov a na záver im boli odovzdané i detské reflexné prvky.

MP informuje

MP informuje



Zdroj: www.bytca.sk

{jcomments on}

Zanechať prvý komentár

Informácie o článku

Súvisiace príspevky