MsP Bytča informuje – 49.týždeň 2012

Udalosti v týždni od 03.12.2012 do 09.12.2012

Bytcan.sk- Mestská polícia informujeHliadka mestskej polície obdržala dňa 06.12.2012 telefonický oznam od vodiča motorového vozidla, že pri obchodnom dome LIDL cigáni ponúkajú na predaj nejaký tovar. Oznam bol okamžite preverený, pričom bolo zistené, že osoby, ktoré tovar na uvedenom mieste predávali, už odišli preč na osobnom motorovom vozidle typu Škoda Octavia, farby bielej, Ev. č. DS. Následne bola vykonaná kontrola celého mesta Bytča.

Príslušníci Mestskej polície Bytča zabezpečovali bezpečnosť a plynulosť cestnej premávky, ako aj bezpečnosť chodcov počas výrubu stromov na ul. Červeňanského.

výrub stromov

Dňa 07.12.2012 obdržala hliadka mestskej polície oznam od čašníka z miestneho pohostinstva, že sa tam nachádza osoba, ktorá je pod vplyvom alkoholu a svojím správaním obťažuje hostí. Po príchode hliadky bol muž vyzvaný, aby opustil prevádzku. Keďže na výzvy nereagoval a naďalej sa správal agresívne, bol predvedený na útvar mestskej polície za účelom podania vysvetlenia.

V noci z piatka na sobotu bolo hliadkou mestskej polície na Námestí SR spozorované osobné motorové vozidlo, ktoré narazilo do stĺpa verejného osvetlenia. Po náraze sa vodič snažil z miesta nehody utiecť, ale bol na mieste hliadkou mestskej polície zadržaný. Na miesto nehody bola privolaná dopravná polícia, ktorá si vec prevzala k ďalšej realizácii.

poškodenie stĺpapoškodenie stĺpa

Zdroj: www.bytca.sk

{jcomments on}

Zanechať prvý komentár