MsP Bytča informuje – 50.týždeň 2012

Udalosti v týždni od 10.12.2012 do 16.12.2012

Bytcan.sk- Mestská polícia informujeV ozname, ktorý hliadka mestskej polície obdržala oznamovateľ uviedol, že mu pred jeho rodinným domom parkuje motorové vozidlo, ktoré mu bráni vjazdu do dvora. Oznam bol preverený, na mieste bolo zistené, že auto nebránilo vjazdu do dvora, ani garáže. Skutok nebol zaznamenaný ako priestupok.

motorové vozidlo

S prichádzajúcou zimou a mrazmi mestská polícia častejšie kontroluje bezdomovcov bývajúcich v lesíku pri čističke odpadových vôd. 

ľudia bez domova

Dňa 15.12.2012 v neskorších večerných hodinách príslušníci Mestskej polície Bytča obdržali oznam od čašníčky z miestneho pohostinstva, že nejaká osoba poprevracala na terase pred pohostinstvom všetky stoly a lavice. Po príchode na miesto bol podozrivý predvedený na útvar mestskej polície z dôvodu zistenia totožnosti a podania vysvetlenia. 

poprevracané stoly

Uplynulý týždeň sa na Námestí SR konali vianočné trhy spojené s domácou zabíjačkou. Mestská polícia zabezpečovala dohľad nad dodržiavaním verejného poriadku a môžeme s potešením skonštatovať, že počas konania akcie  nebol zaznamenaný žiadny priestupok proti verejnému poriadku.

vianočné trhy



Zdroj: www.bytca.sk

{jcomments on}

Zanechať prvý komentár

Informácie o článku

Súvisiace príspevky