MsP Bytča informuje – 02.týždeň 2013

Udalosti v týždni od 07.01.2013 do 13.01.2012

Bytcan.sk- Mestská polícia informujeV telefonickom ozname, ktorý hliadka mestskej polície obdržala oznamovateľ uviedol, že jeho syn pod vplyvom alkoholu sa dobíja do domu. Oznam bol ihneď preverený, na mieste bolo zistené, že syn má v rodičovskom dome zrušený trvalý pobyt a z toho dôvodu bol z domu vykázaný. Oznamovateľ s manželkou boli hliadkou poučení o možnosti podať oznámenie.

osoba pod vplyvom alkoholu

Pracovníčky kamerového systému spozorovali osobu, ktorá ležala na zemi pred jednou z predajní. O skutočnosti okamžite informovali hliadku v teréne. Hliadka oznam okamžite preverila a na mieste zistila, že osoba je značne pod vplyvom alkoholu, keďže táto osoba nebola zranená a po príchode sa ju hliadke mestskej polície podarilo prebrať a postaviť na nohy, bola odoslaná do miesta svojho trvalého bydliska. 

Počas hliadkovania bol na začiatku obce Hliník nad Váhom spozorovaný pes, ktorý bol ihneď odovzdaný majiteľovi. Majiteľovi psa bolo vysvetlené, že psa musí mať doma, pričom musí urobiť také opatrenie, aby sa pes nemohol dostať na verejné priestranstvo sám. Majiteľ uviedol, že mal odpojenú elektrickú ohradu, čo pes využil a ušiel mu z dvora.

zatúlaný pes

Anonymný oznam obdržala hliadka mestskej polície v neskorších večerných hodinách od obyvateľov z domu na Námestí SR o údajnej hlučnej hádke a  plačúcom dieťati v podkrovnom byte. Oznam bol okamžite preverený, na mieste bolo zistené, že majiteľka bytu sa pri oslave pohádala s priateľom a bratom a pritom sa zobudil jej maloletý syn. Prisľúbila nápravu s tým, že už bude kľud. Po ďalšej kontrole – 45 minútach hliadkou Mestskej polície sa situácia neopakovala.

Počas víkendu príslušníci mestskej polície zabezpečovali bezpečnosť a plynulosť cestnej premávky pri odvážaní snehuz miestnych komunikácii.

odvoz snehu


Zdroj: www.bytca.sk

Zanechať prvý komentár