Úspešný víkend mladšej a staršej prípravky

Futbalisti Bytce - turnaj KOrnaÚspešný víkend mladšej a staršej prípravky vo futbalovej Aréne v Korni. V sobotu 8.11 absolvovali futbalový turnaj ročníky 2007 a mladší. V ťažkej skupine, v ktorej boli také mužstva ako FK Nový Jičín, FC Vsetín, FS Róberta Hanka, FK Pohronie, FC Atack Vrútky chlapci z Bytče nenašli premožiteľa a jasne bez prehry skončili na prvom mieste. V mužstve okrem ročníkov 2007 sme mali aj ročníky 2009, čo sú iba päť roční chlapci Jurko Panáč a Stanko Minárik, ktorí sa uviedli veľmi dobre. Najlepším strelcom bol Samuel Tichý, ktorý nastrieľal 14 gólov.

V obrane veľmi dobre Miloš Chyla a David Chobot, v útoku výborne Martin Bačík, Samuel Tichý, Martin Dudoň a Matúš Filek. V neposlednom rade výborný brankár Matúš Klepáč a Martin Kľúčik.

Výsledky:

FO Bytča – Nový Jičín 2:2, FC Vsetín – FO Bytča 1:5, FO Bytča – FS Róberta Hanka 12:0, FK Pohronie – FO Bytča 1:2, FO Bytča – FC Attack Vrútky 9:1

Poradie tímov:

1. FO Bytča
2. FO Nový Jučín
3. FC Vsetín
4. FK Pohronie
5. FC Attack Vrútky
6. FS Róberta Hanka

Turbal turnaj Korna

Nasledujúci deň v nedeľu absolvovali 2005 omnoho ťažší turnaj, kde sme si s trénerom Štefanom Pastorkom stanovili cieľ, umiestniť sa do 6. miesta. Dostali sme ťažkú skupinu, kde boli kluby: FC Baník Ostrava, FAMT Prešov, FK Pohronie a MFK Dolný Kubín a samozrejme FO Bytča. Zo skupiny postupoval prvý a najlepší dvaja zo všetkých troch skupín. V skupine sme nemali ani jednu prehru, len jednu remízu s Baníkom Ostrava. Postúpili sme tak do superfinále, kde bolo najlepších 5 tímov: FC Baník Ostrava, FO Bytča, KAC Košice, Domino Bratislava, SFC Opava.

Veľký úspech bola výhra vo finálovej skupine s Baníkom Ostrava 2:0. Všetky zápasy v skupine sme vyhrali okrem zápasu s Dominom Bratislava, ktorý sa umiestnil celkovo na prvom mieste, zaslúžene. Chlapci podali vynikajúci výkon a dostali sme uznanie od takých tímov, ako je FC Baník Ostrava či Domino Bratislava. Turnaja sa zúčastnili brankári: Marek Kocian, ktorý podal vynikajúci výkon a Adrián Motošický, ako náhradný brankár. V obrane vynikajúco Oliver Drevenák a Semir Svrček. V strede zálohy vynikajúcim výkonom nadchol Patrik Chlebina. V útoku Martin Chyla a Martin Zdurjenčík, Marián Weber, Stanislav Tichý. Náhradníci: Mário Králik, Jakub Masiarik a Samuel Tichý.

Výsledky:

Základná skupina: FO Bytča – Dolný Kubín 2:0, FK Pohronie – FO Bytča 1:2, FO Bytča – FC Baník Ostrava 0:0, FAMT Prešov – FO Bytča 0:3, Zo základnej skupiny postúpili do finálovej skupiny FO Bytča a Baník Ostrava.

Finálová skupina: SFC Opava – FO Bytča 1:3, FC Baník Ostrava – FO Bytča 0:2, KAC Jednota Košice – FO Bytča 0:4, Domino Bratislava – FO Bytča 5:0

Poradie tímov:

1. Domino Bratislava
2. FO Bytča
3. FC Baník Ostrava
4. KAC Jednota Košice
5. SFC Opava

Futbalisti Bytce - turnaj KOrna

Celkovo sa turnaja zúčastnilo 15 mužstiev v troch skupinách. Viac informácií nájdete internetovej stránke Korne na http://www.footballhall.eu/

 

Zanechať prvý komentár