Assasin Gym Klub úspešný na Majstrovstbách Slovenska

assasin-foto-msr-2015-02ASSASSIN GYM KLUB – BYTČA ŠPORTOVY BOXU,THAJSKEHO BOXU A KICKBOXU. Dňa 30.mája 2015 sa v meste Trnava konali Majstrovstvá Slovenska v pravidlách Light-contacte, MMA a K1, na ktorých sa zúčastnili aj zástupcovia ASSASSIN GYM BYTČA. V ťažkej váhe do 91+kg reprezentoval Daniel Hlucháň. Svoj prvý zápas prehral, jeho skúsený súper nakoniec skončil vo finále. Vo váhe do 71kg v pravidlách K1 sa predstavili dvaja borci Róbert Bavlna, ktorý nastúpil proti skúsenému súperovi z Cerberos gymu a podľahol mu tesne 2:1 na body. Nakloľko to bol to jeho prvý zápas, podal výborný výkon.

Ďalší sa predstavil mladý talentovaný Miroslav Cedzo, ktorý bol zaradený medzi seniorov ale v ringu to vôbec nebolo vidieť. Svoj prvý zápas vyhral K.O. (súperovi zlomil rebrá) už v druhom kole, druhý zápas vyhral na body, ale súpera 1x počítali a ďalšie dva zápasy bohužiaľ prehral na body ale tesným výsledkom 2:1, čim celkovo skončil na 4.mieste ale v silne obsadenej pyramíde. „Keby bol medzi  juniormi som si istý, že titul majstra Slovenska je jeho“ – povedal Ozaník, vedúci Assasin Gym Klubu.

assasin-foto-msr-2015-02

Vo váhe do 67kg pod pravidlami K1 sa predstavil Martin Ozaník, ktorý sa stal vicemajstrom Slovenskej republiky, keď prehral vo finále so súperom z Bratislavy . 

„Celkovú reprezentáciu nášho klubu aj mesta Bytče hodnotím nad očakávania a verím, že v ďalšej sezóne sa k nám pridajú ďalší bojovníci a dosiahneme ďalšie úspechy. Touto cestou by som chcel poďakovať všetkým luďom, ktorí nám pomohli a pomáhajú , rodine, priateľom, známym a sponzorom“ – dodal Ozaník.

assasin-foto-msr-2015-02

 

Zanechať prvý komentár