Úspešný chovateľ

Uspesny chovatelDňa 20.06.2015 sa v areáli Kynologického Klubu Slovenský Raj-Smižany konala oblastná výstava nemeckých ovčiakov, na ktorej sa zúčastnilo veľké množstvo súťažiacich z celého Slovenska, z ktorých bolo vybraných a postúpilo 44 psov. Medzi nimi bol aj náš rodák Jaroslav Justra so svojou 20-mesačnou fenkou Padme Slezin Lovan.

,,Ani som nedúfal, že postúpim a nie že skončím na treťom mieste v kategórii dospievajúcich-suky krátkosrsté“, hovorí Justra. Rozhodcom výstavy bol Ján Sudimák zo Slovenskej Únie Chovaťeľov Nemeckých Ovčiakov, ktorá má sídlo v Banskej Bystrici. Celé podujatie sa nieslo v duchu prijemnej atmosféry, a profesionálne zorganizovanej súťaže, podávalo sa občerstvenie, a tradične nechýbala ani tombola, v ktorej boli zaujímavé ceny pre súťažiacich a ich štvornohých miláčikov.

Úspešný chovateľ

,,Touto cestou sa chcem poďakovať TS mesta Bytča, ktoré sa starajú o cvičisko v Malej Bytči, Marekovi Smetanovi – náčelníkovi mestskej polície , ktorá poskytla odev a pomôcky na súťaž, portálu Bytčan.sk, ktorý sa postaral o mediálnu podporu a v neposlednom rade svojmu trénerovi a príslušnikovi PZ v Žiline Igorovi Trnovcovi. Som hrdý, že som so svojím psíkom mohol reprezentovať mesto Bytča a dúfam že budem i naďalej robiť dobré meno svojmu rodnému mestu a chystám sa zúčastniť i na ďalších súťažiach.“ – dodal Justra.

Úspešný chovateľ

 

Zanechať prvý komentár