Detské cyklistické preteky – 2. ročník

Detsk cyklopretek 201918

V nedeľu 9.6.2019 sa v lokalite kaplnky v Bytči uskutočnil druhý ročník cyklistických pretekov pre deti vo veku od 3 do 10 rokov. Cyklopreteky zorganizovalo mesto Bytča v spolupráci s Centrom voľného času a s členom DEEM Racing Team Miroslavom Šustrom, ktorý trasu pripravil a podujatie okrem iného aj moderoval.

Pretekári mali možnosť registrácie v CVČ, alebo priamo na mieste od 13:00 hod. Cyklopreteky pred 14:00 hod otvoril primátor mesta Bytča Miroslav Minárčik. Súťažilo sa vo viacerých kategóriach. Ako prví začali deti z materských škôl, ktorým vytýčená trasa bola na asfalte. Pre školákov bola pripravená trasa na trávnatej ploche kaplnky. Atmosféra súťaženia postupne gradovala, povzbudovali deti i dospelí.

Detsk cyklopretek 20192

Všetci pretekári boli ocenení medailov za účasť. Vyhodnotenie detí prebehlo krátko po ich dojazdení. Primátorom mesta boli ocenené prvé miesta víťazným pohárom, druhé a tretie striebornou a bronzovou medailov. Deti prežili zaujímavé odpoludnie naplnené športom, súťaživosťou, radosťou a úsmevom.

Mesto Bytča ďakuje všetkým detským pretekárom za fair play súťaženie a ich rodičom za účasť a povzbudzovanie.

Zdroj: www.bytca.sk | autor: Zdenka Svrčková

Zanechať prvý komentár