Inovácia Žilinského kraja 2019

Žilinská župa hľadá  inovátorov !

Základnou myšlienkou inovačného ocenenia je podporiť inovačné aktivity v našom kraji, verejne oceniť inovatívnych lídrov v regióne a stimulovať ich tak k ďalším inovatívnym riešeniam a postupom.

V rámci 13. ročníka inovačného ocenenia, Žilinský samosprávny kraj opäť ocení úspešné inovatívne malé a stredné podniky a inovatívnych aktérov regionálneho rozvoja zo Žilinského kraja.

Inovačné ocenenie bude aj v tomto ročníku udeľované v dvoch kategóriách:
1. kategória „Malé a stredné podniky“,
2. kategória „Regionálny rozvoj“.

Možnosť účasti je teritoriálne ohraničená na územie Žilinského kraja.

Prihlášky je potrebné zaslať najneskôr do 15. decembra 2019.

Víťazi v oboch kategóriách, ktorí budú vyhlásení na podujatí Inovačný rozvoj regiónov 2020, získajú ocenenie vo forme plakety a finančnú odmenu.
Viac informácií o podmienkach účasti a možnosti prihlásenia sa nájdete v priložených materiáloch Podmienky účasti na inovačnom ocenení pre obe vyhlásené kategórie.

Viac informácií nájdete na stránke Žilinskej župy – TU.

„Zapojte sa aj Vy do procesu realizácie tohto ocenenia, a to aj prostredníctvom jeho propagácie – v prípade, že máte vedomosť o inovačnom projekte / prístupe, ktorý bol v kraji realizovaný v predchádzajúcom alebo tomto roku, poprosím Vás o sprostredkovanie informácie o ocenení relevantným osobám, prípadne o zaslanie Vášho typu na e- mailovú adresu lenkamravcovavanickova@zilinskazupa.sk.“ – uviedol na oficiálnej stránke mesta primátor a poslanec ŽSK M. Minárčik.

Zanechať prvý komentár