Mestská polícia informuje – december 2019

Bytcan.sk- Mestská polícia informuje

Telefonický oznam, že pri pohostinstve v meste Bytča leží na schodoch osoba pod vplyvom alkoholu. Oznam preverený, na mieste bola zistená totožnosť osoby, ktorá bola z uvedeného miesta vykázaná preč príslušníkmi MsP.

Na základe viacerých telefonických oznamov príslušníkom MsP Bytča bolo zistené, že po Námestí SR chodia občianky Rumunska, ktoré lákajú od občanov mesta Bytča peniaze. Následne bola prevedená kontrola Námestia SR, ako aj okolitých ulíc, pričom na jednej z nich bola spozorovaná občianka Rumunska, u ktorej bola zistená jej totožnosť. Následne táto bola hliadkou MsP vykázaná z územia mesta preč.

Oznam od oznamovateľa, ktorý uviedol, že v pohostinstve v Bytči sa nachádza muž, ktorá robí neporiadok, pričom sa nadáva a vyhráža inej osobe. Na mieste hliadka MsP menovaného vyzvala, aby opustila uvedené pohostinstvo, čo odmietol a naďalej sa vyhrážal. Nakoľko neuposlúchol výzvu a taktiež nepredložil doklad na zistenie totožnosti, bol predvedený na útvar MsP. Následne bolo jednané s osobou, ktorej sa menovaný vyhrážal. Tá bola poučená o možnosti podať oznámenie na OOPZ. Po spísaní úradného záznamu bol menovaný prepustený.

Dňa 23. 12. 2019 – oznam od oznamovateľa, že na ulici Hlinkovej stoja motorové vozidlá na chodníku, nakoľko parkovisko pred Supermarketom je plné. Na mieste bola vyhotovená fotodokumentácia a vec bola riešená v zmysle zákona o CP.

Dňa 27. 12. 2019 – telefonické jednanie s riaditeľkou ZŠ ohľadom zabezpečenia rozbitého skla na dverách budovy. Menovaná uviedla, že to už nahlásila údržbárovi, ktorý dvere a sklo na dverách zabezpečí aby nedošlo k úrazu.

ZDROJ TEXT
www.bytca.sk

Zanechať prvý komentár