Mestská polícia informuje – január 2020

Bytcan.sk- Mestská polícia informuje

Oznam od operačného OOPZ Žilina, že na Ul. S. Sakalovej pred prevádzkou „Vinotéka“ dochádza k agresívnemu správaniu osôb. Po príchode na miesto sa na Ul. S. Sakalovej nachádzala skupinka osôb, pričom hliadke uviedli, že sa tam nachádza osoba, ktorá sa agresívne správa ku svojej priateľke, ako aj k ďalším osobám. Menovaný svojej priateľke nadával a vyhrážal sa jej zabitím. Nakoľko bolo podozrenie zo spáchania trestného činu nebezpečného vyhrážania bol menovaný zadržaný a následne predvedený na útvar OO PZ v Bytči k ďalším úkonom.

Telefonický oznam zo 112, že na Ul. Štefánikovej leží muž a krváca z nosa. Po príchode na miesto bolo zistené, že muž nedýcha preto bolo okamžite zahájená masáž srdca do príchodu RZP zo Žiliny. Následná pomoc pri oživovaní s pracovníkmi RZP. Pacienta sa nepodarilo oživiť. Na miesto privolaná hliadka PZ k obhliadke mŕtveho.

Telefonický oznam od občana obytného domu na Ul. Hurbanovej, že v pivniciach uvedeného domu sa nachádza neznáma osoba, ktorá sa správa agresívne a rozbíja veci, ktoré sa nachádzajú na chodbe pivníc. Po príchode hliadky MsP na miesto sa v pivnici nachádzala osoba, ktorá bola zjavne pod vplyvom alkoholu /omamnej látky/, ktorá kopala do detského kočíka, pričom vykopla aj výplň vchodových dverí. Nakoľko sa osoba správala voči hliadke MsP agresívne a nereagovala, aby od takého konania upustila, boli voči osobe použité donucovacie prostriedky / hmaty, chvaty, putá /. Na miesto bola privolaná hliadka PZ SR, ktorá si osobu na mieste prevzala k ďalším úkonom.

ZDROJ TEXT
www.bytca.sk

Zanechať prvý komentár