Športovci opäť úspešní

Bytčan.sk - naši športovci opäť úspešníReprezentanti nášho mesta v dvoch najmasovejších športov opäť víťazili a naplno bodovali vo svojich súťažiach.Víťazstvá si pripísali všetky kategorie hádzanárok a futbalisti si ďalej udržali neporaziteľnosť a odskočili tak v tabuľke druhej Byrtči už o šesť bodov.

Futbal

ŠK Tvrdošín – Kinex Bytča 0:1

Prvý polčas jednoznačne vyznel v prospech hosťujúceho mužstva, kedy boli futbalisti z nášho mesta jednoznačne aktívnejší a mali oveľa väčšiu túžbu po víťazstve. Napriek tlaku a množstvu šancí sa však nedokázali presadiť.

Ani po prestávke tomu nebolo inak a chalani zatlačili domácich na ich polovičku. Tí nedokázali ohroziť svätyňu brankára Chrústa a tak si udržal opäť čisté konto. Zápas rozhodol až v 89-tej minúte Hrtánek presne mierenou strelou po zemyi, keď domáci obráncovia po centrovanej lopte nedokázali vyviesť loptu zo svojej šestnástky. Víťazstvo Bytče je absolútne zaslúžené a naši chalani nenašli premožiteľa ani v 8. kole IV. ligy.

Zostava Kinex Bytča: Chrúst – Kučavík (70. Čička), Trnovec, Kocian, Minárik, Čikota, Hrtánek, Šustek, Špánik, Kahát, Šamaj

Hádzaná

Tretie kolo bolo v znamení výhier MHK Bytča, ktoré odštartovali víťazstvami mladšie a staršie žiačky nad Bánovcami n/B., následne staršie dorastenky1 výhrali nad Senicou 39:14 (22:5), úspech si pripísali tiež mladšie dorastenky, ktoré vyhrali nad Senicou v pomere 39:16 (16:7) a bodku za sobotňajším dňom dali ženy víťazstvom nad nováčikom z ŠKP Banská Bystrica 38:31 (21:13).

 

  • 1. LIGA MLADŠIE DORASTENKY (sk. A) – 3. kolo

MHK BYTČA – TJ ZÁHORAN SENICA 39:16 (16:7)

  • 1. LIGA STARŠIE DORASTENKY (sk. A) – 3. kolo

MHK BYTČA – TJ ZÁHORAN SENICA 39:14 (22:5)

  • 1. LIGA ŽENY – 3. kolo

MHK BYTČA – ŠKP BANSKÁ BYSTRICA 38:31 (21:13)

  • MAJSTROVSTVÁ ZA – TN KRAJA – MLADŠIE ŽIAČKY – 3. kolo:

MHK BYTČA – BHaK GABOR BÁNOVCE NAD BEBRAVOU 40:2 (21:1)

  • MAJSTROVSTVÁ ZA – TN KRAJA – STARŠIE ŽIAČKY – 3. kolo:

MHK BYTČA – BHaK GABOR BÁNOVCE NAD BEBRAVOU 32:25 (17:14)

 

Viac informácií nájdete na stránke MHK Bytča

 


Zdroj: MHK Bytča

 

Foto: MHK Bytča

{jcomments on}

Zanechať prvý komentár