MsP Bytča informuje – 38.týždeň 2012

Udalosti v týždni od 17.09.2012 do 23.09.2012

Bytcan.sk- Mestská polícia informuje

Najdôležitejšou udalosťou uplynulého týždňa bolo konanie tradičného Michalského jarmoku, ktorý sa, ako býva zvykom, konal na Námestí SR. Počas konania jarmoku príslušníci mestskej polície zabezpečovali dohľad nad dodržiavaním verejného poriadku. Jedna osoba bola predvedená na útvar mestskej polície z dôvodu neuposlúchnutia výzvy verejného činiteľa pri výkone jeho právomocí. Michalský jarmok 2012

Michalský jarmok 2012

Hliadka Mestskej polície Bytča obdržala telefonický oznam, v ktorom oznamovateľ uviedol, že na ulici Družstevnej ležia dve osoby, ktoré sú v bezvedomí. Oznam bol urýchlene preverený, na mieste bolo zistené, že sa jedná o dve osoby, ktoré boli značne pod vplyvom alkoholu. Na uvedené miesto bola ihneď privolaná rýchla zdravotná pomoc, pretože osoby boli v bezvedomí a hliadke mestskej polície sa ich nedarilo prebrať.

osoby pod vplyvom alkoholu

Mestská polícia sa počas výkonu služby často stretáva s nezodpovednými a arogantnými vodičmi, ktorí si svojimi vozidlami mnohokrát zablokujú príjazdové komunikácie alebo miesta, ktoré slúžia na zásobovanie obchodov a iných obchodných prevádzok. Takéto priestupky sú väčšinou riešené na mieste udelením blokovej pokuty.

arogantní vodiči

arogantní vodiči

Spolu so začiatkom školského roka zahájili preventisti mestskej polície prezentáciu nových projektov na základných školách a škôlkach v celom služobnom obvode Mestskej polície Bytča. Tieto projekty sa medzi žiakmi stretávajú s veľkým ohlasom a tešia sa všeobecnej obľube.

preventívne projekty

preventívne projekty

Zdroj: www.bytca.sk

{jcomments on}

Zanechať prvý komentár