MsP Bytča informuje – 40.týždeň 2012

Udalosti v týždni od 01.10.2012 do 07.10.2012

Bytcan.sk- Mestská polícia informuje

Pri kontrole  objektu penziónu Jesienka našli  príslušníci mestskej polície ležať na zemi neznámeho muža, ktorý bol silne pod vplyvom alkoholu. Po zistení totožnosti bol odoslaný do miesta svojho trvalého bydliska.

 

udalosti2012_92.jpg

Dňa 05.10.2012 hliadka mestskej polície obdržala telefonický oznam od krčmárky z Hliníka, že v ich pohostinstve sa nachádza žena, ktorá je pod vplyvom alkoholu a začína byť agresívna voči hosťom. Žena bola vyvedená hliadkou von a odoslaná preč.

Na mestskú políciu sa ľudia obracajú aj vtedy ak si nevedia poradiť pri dlhodobo pretrvávajúcich susedských nezhodách. Tak tomu bolo aj v prípade, kedy si jeden sused na svojom pozemku prevádzal drobné stavebné úpravy následkom čoho malo dôjsť k poškodeniu susedovho rodinného domu. Obom bolo odporučené aby sa s takýmito problémami obracali na stavebný úrad, do ktorého kompetencie takéto veci spadajú.

susedské nezhody

Dňa 07.10.2012 vo večerných hodinách príslušníci mestskej polície zasahovali počas hádky medzi druhom a družkou, ktorí bývajú v spoločnom podnájme a nevedeli sa dohodnúť na financovaní spoločnej domácnosti. Keďže nájomná zmluva bola uzatvorená s družkou, jej druh musel prenajatý byt opustiť.

hádka

Zdroj: www.bytca.sk

{jcomments on}

Zanechať prvý komentár